Open Library logo
Cover of: Lusíadas | Luís de Camões

102 editions First published in 1580

Edition Read Locate Buy
Cover of: The Lusíads
The Lusíads
2008, Oxford University Press
in English
Cover of: Os lusíadas
Os lusíadas
2003, Publicações Europa-América
in Portuguese
Cover of: Camões and the first edition of The Lusíads, 1572
Camões and the first edition of The Lusíads, 1572
2003, Center for Portuguese Studies and Culture, University of Massachusetts Dartmouth
Electronic resource in Portuguese
Cover of: Sulcando o mar
Sulcando o mar: poemas de Os lusíadas = Ploughing the sea : poems from The lusiads
2001, Caixa Geral de Depositos, Ministério da Cultura, Instituto Português do Património Arquitectónico, União Europeia, FEDER, Programa Operacional da Cultura
in Portuguese - 1a. ed.
Cover of: Os lusíadas
Os lusíadas
2001, Guimarães Editores
in Portuguese
Cover of: Os Lusíadas.
Os Lusíadas.
1997, Europe-América
in English
Cover of: The Lusíads
The Lusíads
1997, Oxford University Press
in English
Cover of: Os Lusíadas
Os Lusíadas
1996, Areal
in Portuguese - 3. ed.
Cover of: Os Lusíadas
Os Lusíadas
1994, Edições Inapa, sob o patrocínio da Academia Portuguesa da História
in Portuguese
Cover of: Les Lusiades
Les Lusiades
1992, Fondation Calouste Gulbenkian, Centre Culturel Portugais, Commission Nationale pour les Commémorations des Découvertes Portugaises
in French
Cover of: Os Lusíadas de Luís de Camões
Os Lusíadas de Luís de Camões
1989, Instituto de Cultura Portuguesa, Ministério da Educação
in Portuguese - 2. ed.
Cover of: Os Lusíadas de Luís de Camões.
Os Lusíadas de Luís de Camões.
1982, Porto Editora
in Portuguese - [3a de.] / edição organizada por Emanuel Paulo Ramos.
Cover of: Os Lusíadas
Os Lusíadas
1980, Biblioteca do Exército Editora
in Portuguese - Ed. comentada.
Cover of: Os Lusíadas
Os Lusíadas
1980, Editora Itatiaia, Editora da Universidade de São Paulo
in Portuguese
Cover of: Os Lusíadas
Os Lusíadas
1980, Porto Editora
in Portuguese
Cover of: Os Lusíadas
Os Lusíadas
1980, Editorial Caminho
in Portuguese
Cover of: The Lusiad
The Lusiad: or, The discovery of India
1979, Garland Pub.
in English
Cover of: The Lusiad
Cover of: "Os  Lusíadas"
"Os Lusíadas"
1973, Livraria Portugal
in Portuguese
Cover of: Os Lusíadas
Os Lusíadas: de Luís de Camões
1972, Ministério da Educação e Cultura, Departamento de Assuntos Culturais
in Portuguese - 3. ed.
Cover of: Os Lusíadas de Luís de Camões
Os Lusíadas de Luís de Camões
1972, Junta de Investigações do Ultramar
in Latin - Ed. comemorativa do IV centenário da publicação de "Os Lusíadas".
Cover of: Os Lusíadas
Os Lusíadas
1972, Instituto de Alta Cultura
in Portuguese
Cover of: Os Lusíadas
Os Lusíadas
1971, Impr. Nacional de Lisboa
in Portuguese - Ed. nacional, Nova ed., rev.
Cover of: "Os  Lusíadas"
"Os Lusíadas"
1971, Livraria Portugal
in Portuguese
Cover of: I Lusiadi.
I Lusiadi.
1969, S. T. E. M.
in Italian - Nuova ed.
Cover of: "Os  Lusíadas"
"Os Lusíadas"
1969, Livraria Portugal
in Portuguese
Cover of: "Os  Lusíadas"
"Os Lusíadas"
1967, Livraria Portugal
in Portuguese
Cover of: "Os  Lusíadas"
"Os Lusíadas"
1966, Livraria Portugal
in Portuguese
Cover of: Os Lusíadas
Cover of: The Lusiads
The Lusiads
1966, Hispanic Society of America
in Portuguese
Cover of: "Os  Lusíadas"
"Os Lusíadas"
1965, Livraria Portugal
in Portuguese
Cover of: The Lusiads.
Cover of: The Lusiads.
The Lusiads.
1964, Southern Illinois University Press
in English
Cover of: The Lusiads
The Lusiads
1963, Centaur Press
in English
Cover of: The Lusiads
Cover of: "Os  Lusíadas"
"Os Lusíadas"
1961, Livraria Portugal
in Portuguese
Cover of: Os Lusíadas
Os Lusíadas: Comentários e estudo crítico por Reis Brasil.
1960, [Minerva; distribuidora: Divulgaçao, Porto]
in Portuguese
Cover of: "Os  Lusíadas"
"Os Lusíadas"
1960, Livraria Portugal
in Portuguese
Cover of: Os Lusíadas.
Cover of: Os Lusíadas.
Os Lusíadas.
1956, Livraria Simões Lopes
in Portuguese
Cover of: Les Lusiades.
Les Lusiades.
1954, Imprimé chez Bertrand pour l'Institut français au Portugal
in French
Cover of: The Lusiads
The Lusiads
1952, Penguin Books
in Portuguese
Cover of: The Lusiads
The Lusiads
1952, Penguin Books
in English
Cover of: The Lusiads
The Lusiads
1950, Hispanic Society of America
in Portuguese
Cover of: Os Lusíadas.
Os Lusíadas.: Edição artística comemorativa do 3.⁰ centenário da restauração da independência de Portugal
1950, Companhia Editora do Minho; distribuição da Livraria Civilizaçã, Porto
in Portuguese - Nova ed.
Cover of: The Lusiads.
The Lusiads.
1950, Hispanic Society of America
in English
Cover of: Os Lusíadas.
Os Lusíadas.: Pref. de Afrânio Peixoto.
1949, W.M. Jackson
in Portuguese
Cover of: Os Lusíadas
Cover of: The Lusiad
The Lusiad
1940, Harvard University Press
in English
Cover of: Os Lusíadas
Os Lusíadas
1933, Livraria Simões Lopes de Domingos Barreira Editor
in Portuguese - 3a. ed., melhorada.
Cover of: Les Lusiades de Luiz de Camoens.
Les Lusiades de Luiz de Camoens.
1931, [C. Castéra
in French
Cover of: Os Lusíadas de Luís de Camões
Cover of: Os Lusiadas de Luiz de Camões.
Os Lusiadas de Luiz de Camões.
1915, Typographia Castro irmão
in Portuguese
Cover of: Lusíadas.
Lusíadas.
1913, França Amado
in Portuguese - 3. ed.
Cover of: Os Lusiadas de Luís de Camões
Os Lusiadas de Luís de Camões
1910, Magalhães & Moniz, limitada
in Portuguese
Cover of: The Lusiad
The Lusiad: or, The discovery of India : an epic poem
1907, Bell
in English - 5th ed. / revised by E. Richmond Hodges. --
Cover of: Obras de Luis de Camões: Os Lusiadas.
Cover of: Os Lusiadas de Luiz de Camões.
Os Lusiadas de Luiz de Camões.
1898, [Typographia do commercio] Anno CD do descobrimento maritimo da India por Vasco da Gama
in Portuguese
Cover of: Os lusíadas de Luiz de Camões
Os lusíadas de Luiz de Camões
1889, Imprensa Nacional
in Portuguese
Cover of: Os Lusiadas de Luiz de Camões.
Cover of: Os Lusiadas de Luiz de Camões.
Os Lusiadas de Luiz de Camões.
1889, Imprensa nacional
in Portuguese
Cover of: Os Lusiadas de Luiz de Camões.
Cover of: The Lusiads of Camoens
The Lusiads of Camoens
1884, K. Paul, Trench & co.
in English - 2d ed. ...
Cover of: Os Lusiadas de Luiz de Camões
Os Lusiadas de Luiz de Camões
1883, Aillaud
in Portuguese
Cover of: Episodio da Ilha de Venus, extrahido dos Lusiadas de Camões
Episodio da Ilha de Venus, extrahido dos Lusiadas de Camões
1880, [Sociedade democratica recreativa de Braga]
in Portuguese
Cover of: Os Lusiadas do seculo XIX
Os Lusiadas do seculo XIX
1880, Typ. da "Bibliotheca universal"
in Portuguese
Cover of: Os Lusiadas (the Lusiads)
Os Lusiadas (the Lusiads)
1880, B. Quaritch
in Spanish
Cover of: Camoëns' Die Lusiaden.
Camoëns' Die Lusiaden.: Heroisch-episches Gedicht.
1879, Verlag des Bibliographischen Instituts
in German
Cover of: The Lusiads of Camoens
The Lusiads of Camoens
1878, C.K. Paul & co.
in English
Cover of: The Lusiads of Camoens
The Lusiads of Camoens
1878, C.K. Paul
in English
Cover of: The Lusiads of Camoens
The Lusiads of Camoens
1878, C.K. Paul & co.
in Portuguese
Cover of: The Lusiad
The Lusiad: or, The discovery of India : an epic poem
1877, George Bell
in English - 5th ed. / revised by E. Richmond Hodges.
Cover of: The Lusiad
The Lusiad: or, The discovery of India. An epic poem.
1877, G. Bell and sons
in English - 5th ed., rev., by E. Richmond Hodges ...
Cover of: Os Lusiadas de Luiz de Camões.
Os Lusiadas de Luiz de Camões.
1874, K.J. Trübner, Trübner & Comp.
in Portuguese
Cover of: Os Lusiadas de Luiz de Camões.
Os Lusiadas de Luiz de Camões.
1873, F.A. Brockhaus
in English - Nova ed. segundo a do visconde de Juromenha, conforme á segunda, publicada em vida do poeta; com as estancias desprezadas e omittidas na primeira impressão do poema e com lições varias e notas.
Cover of: Os Lusíadas
Os Lusíadas: los Portugueses
1873, J. Santamaría
in Spanish
Cover of: Les Lusiades, ou les portugais
Cover of: Die Lusiaden des Luis de Camoëns.
Die Lusiaden des Luis de Camoëns.
1854, H.W. Beck
in German - 2. Ausg.
Cover of: The Lusiad of Luis de Camoens
Cover of: The Lusiad of Luis de Camoens
Cover of: I Lusiadi di Luigi Camoens
I Lusiadi di Luigi Camoens
1847, Fontana
in Italian
Cover of: Os Lusiadas de Luiz de Camões.
Os Lusiadas de Luiz de Camões.
1843, Typographia rollandiana
in Portuguese - Nova ed., feita debaixo das vistas da mais accurada critica em presença das duas edições primordiaes e das posteriores de maior credito e reputação: seguida de annotações criticas, historicas e mythologicas. Por Francisco Freire de Carvalho ...
Cover of: Die Lusiade des Camoens.
Die Lusiade des Camoens.
1828, C.F. Schade
in German
Cover of: I Lusiadi del Camoens
I Lusiadi del Camoens
1826, Co'tipi di F. Didot
in Italian
Cover of: The Lusiad
The Lusiad: an epic poem
1826, J. Murray
in English
Cover of: I Lusiadi
I Lusiadi
1821, Società tipog. dei classici italiani
in Italian - 2. ed., illustrata con note di D.B.; si aggiungono le notizie biografiche dell'autore, varii cenni e giudizi intorno al poema e gli argomenti dei canti.
Cover of: Os Lusīadas
Os Lusīadas
1818, Officina de F. Seguin
in Portuguese
Cover of: The Lusiad
The Lusiad: or, The discovery of India: an epic poem.
1809, Lackington, Allen, and Co.
in English - A new ed. ...
Cover of: The Lusiad
The Lusiad: or, The discovery of India: an epic poem.
1807, J. Harding
in English - A new ed.
Cover of: Os Lusiadas de Luiz de Camões ...
Cover of: The Lusiad
The Lusiad: or, The discovery of India : an epic poem
1791, Printed by Graisberry and Campbell, for John Archer ...
in English - The third edition. --
Cover of: The Lusiad
The Lusiad: or, the discovery of India. An epic poem. Translated from the original Portuguese of Luis de Camoëns. By William Julius Mickle. ...
1791, printed by Graisberry and Campbell, for John Archer
Microform in English - The third edition.
Cover of: The Lusiad
The Lusiad: or, the discovery of India. An epic poem. Translated from the original Portuguese of Luis de Camöens. By William Julius Mickle.
1778, printed by Jackson and Lister; for J. Bew; T. Payne; J. Dodsley; J. Robson [and 4 others in London]
Microform in English - The second edition.
Cover of: The Lusiad
The Lusiad: or, The discovery of India. : An epic poem
1776, Printed by Jackson and Lister
in English
Cover of: The Lusiad
The Lusiad: or, the discovery of India. An epic poem. Translated from the original Portuguese of Luis de Camoëns. By William Julius Mickle.
1776, printed by Jackson and Lister; and sold by Cadell; Dilly; Bew; Flexney; Evans; Richardson and Urquhart; and Goodsman, London
Microform in English
Cover of: The Lusiad
The Lusiad: or, The discovery of India. : An epic poem
1776, Printed by Jackson and Lister
in English
Cover of: La Lusiade
La Lusiade: o sia, La scoperta delle Indie orientali fatta da' portoghesi
1772, Presso li fratelli Reycends libray
in Portuguese
Cover of: La mort d'Ines de Castro, et Adamastor
Cover of: La Lusiade du Camoens
La Lusiade du Camoens: poeme heroique sur la decouverte des Indes orientales
1735, Chez Huart ... David ... Briasson ... Clousier ...
Cover of: La Lusiade du Camoens
La Lusiade du Camoens: poeme heroique, sur la decouverte des Indes orientales
1735, Chez Huart ...; David ...; Briasson ...; [et] Clousier ...
in French
Cover of: La Lusiade du Camoens
La Lusiade du Camoens: poeme heroique sur la decouverte des Indes orientales
1735, Chez Huart ... David ... Briasson ... Clousier ...
in French
Cover of: Los Lusiadas de Luys de Camoes
Los Lusiadas de Luys de Camoes
1580, por Iua[n] Gracian
in Spanish

History

Download catalog record: RDF / JSON
November 15, 2018 Edited by Clean Up Bot import existing book
September 5, 2018 Edited by Lisa Added new cover
June 29, 2016 Edited by ImportBot import new book
November 28, 2012 Edited by AnandBot Fixed spam edits.
December 9, 2009 Created by WorkBot add works page